Preview Mode Links will not work in preview mode

 

Ruokola²

Ruokola² on musiikkiin ja luovaan taiteeseen keskittyvä podcast. Sen tarkoitus on avata "luomisen tuskaa" kuuntelijalle, joskin rennolla keskustelulla ja huumorilla höystettynä. Podcastin juontaja toimii Minutian-yhtyeen rumpali Antti Ruokola.

Apr 5, 2017

Hei ihmiset,

Terveisiä täältä arkiaamusta, milloin herääminen on aina vaikeaa ja siitä johtuen myöhästyn joka kerta siitä bussista millä piti lähteä. 

Uusi jakso on tässä, parin viikon tuskallisen odottelun jälkeen, joten ei hätää. Uuden jakson vieraana on näyttelijä / stand up -koomikko Miska Kajanus. Miska viettää suurimman osan ajastaan Los Angelesissä eri tuotannollisissa jutuissa, sekä open mic stand up -klubeilla ja haalien koekuvauksia paikallisiin tuotantoihin. Los Angelesin tarjonta näyttelijöistä sekä aloittelevista koomikoista on todella runsasta, joten esille pääsemiseen liittyy työn tekemisen lisäksi myös tuuri hyvin paljon. 

Miska on tehnyt ja tekee koko ajan myös Suomessa eri näyttelijän töitä sekä vetää omia stand up -klubejaan mm. yhtä Mann's Streetillä, Helsingissä. Hän on myös tehnyt paljon improvisaatiota ja kuuluu mm. improryhmään VSOP. 

www.miskakajanus.fi