Preview Mode Links will not work in preview mode

 

Ruokola²

Ruokola² on musiikkiin ja luovaan taiteeseen keskittyvä podcast. Sen tarkoitus on avata "luomisen tuskaa" kuuntelijalle, joskin rennolla keskustelulla ja huumorilla höystettynä. Podcastin juontaja toimii Minutian-yhtyeen rumpali Antti Ruokola.

Apr 4, 2018

S03E07 - Vieraana rumpali Kari Paavola, joka on tehnyt uraa 90-luvulta lähtien freelance-rumpalina Suomen ulkopuolella, lähinnä Lontoossa. Karilla on huomattava kokemus Lontoon musiikkipiireistä, hän on soittanut mm. Cinerama-yhtyeessä, Womack & Womackissa, eri teatteriproduktioissa, sekä erikseen Wienissä ollessaan Russkaja-yhtyeessä. Hän on myös tehnyt koko ajan opetustyötä sivussa.

Hän on kotiutunut vuoden 2013 lopulla takaisin Helsinkiin ja täällä hän isännöi Helsingissä Töölön Funk-klubia Ravintola Manalassa. Kari myös juuri järjesti Vanessa Haynes Bandin kanssa pienimuotoisen Suomen kiertueen ja hoiti myös rumpalin virkaa.

Erittäin mielenkiintoisessa keskutelussa kävimme läpi Karin historiaa ja erilaisia kokemuksia, puhuimme myös Lontoon musiikkipiireistä sekä työskentelystä siellä.