Preview Mode Links will not work in preview mode

 

Ruokola²

Ruokola² on musiikkiin ja luovaan taiteeseen keskittyvä podcast. Sen tarkoitus on avata "luomisen tuskaa" kuuntelijalle, joskin rennolla keskustelulla ja huumorilla höystettynä. Podcastin juontaja toimii Minutian-yhtyeen rumpali Antti Ruokola.

Dec 13, 2017

Kolmannen kauden neljännessä jaksossa vieraana abstraktia maalaustaidetta luova Juuso Joutsi.

Juttelimme Juuson kanssa hänen historiastaan taiteen parissa - miten hän päätyi maalaustaiteen pariin ja minkä tyyppisiä vaikutteita hänellä on. Juuso avasi myös hänen maalausprosessiaan, josta löysin paljon...


Nov 22, 2017

Uudessa jaksossa vieraana monessakin yhtyeessä rummuissa vaikuttanut Rainer Tuomikanto. Tällä hetkellä Rainer, tai Raikku kuten hänet paremmin tunnetaan, keikkailee aktiivisesti Grave Pleasures -yhtyeen kanssa, jonka viimeisin levy Motherblood ilmestyi kesän 2017 alussa. 

Juttelimme Raikun kanssa pitkät pätkät...


Nov 1, 2017

Kolmannen kauden toisessa jaksossa vieraana jazz-pianisti Aapo Heinonen. Aapo toimii oman eponyymin kvintettinsä vetäjänä sekä myös musiikinopettajana, jakaen opetusviikkonsa Savonlinnan ja Helsingin kesken. 

Juttelimme Aapon kanssa hänen kvintettinsä uudesta tulevasta levystä, hänen sävellystekniikoistaan...


Oct 18, 2017

Moi! Taas täällä, ja vihdoin.

Kolmannen kauden avausjaksossa pääsin vierailemaan stand-up -koomikko Eeva Vekin luona Helsingin Hermannissa. Eeva  on improvisaatiosta pitkän kokemuksen omaava esiintyjä, joka on nyt tehnyt stand up -komediaa noin neljä ja puoli vuotta.

Juttelimme Eevan kanssa paljon stand-up...


May 17, 2017

Hei ja terveisiä kevätflunssan pauloista!

Parin viikon sairastelun jälkeen saimme Ilmari Pellikan kanssa sovittua uuden ajan podcastille, ja saimme vihdoin narulle uuden jakson. Ilmari on mm. Fuzzy Muff -nimisen bändin basisti ja ammatiltaan äänimies.
Juttelimme todellakin musiikista kaikin puolin sekä...