Preview Mode Links will not work in preview mode

 

Ruokola²

Ruokola² on musiikkiin ja luovaan taiteeseen keskittyvä podcast. Sen tarkoitus on avata "luomisen tuskaa" kuuntelijalle, joskin rennolla keskustelulla ja huumorilla höystettynä. Podcastin juontaja toimii Minutian-yhtyeen rumpali Antti Ruokola.

Dec 16, 2015

Se on jo melkein joulu täällä, mutta varmasti kuudes jakso podcastia! Jakson vieraana Tomi Vainikka Playmore Gamesilta, joka julkaisi heidän ensimmäisen lautapelinsä viime lokakuussa.

Race To The North Pole -lautapelin julkaisu tapahtui Saksassa, Essenin Spiel-messuilla lokakuun alussa ja peli on saanut...


Dec 2, 2015

5. jakso - eli täys femma kasassa! Vieraana tällä kertaa mm. Surviaisen sekä Brownsugarin riveissä soittava kitaristi Otto Lönn.

Otto on kokenut keikkamuusikko ja matkaaja, joka puolittaa aikansa vaimonsa luona Pietarissa sekä Helsingissä. Hyviä tarinoita, hyvää fiilistä ja aika paljon...


Nov 18, 2015

Hei, neljäs jakso! Vieraana kitaristi Jussi Hämäläinen joka vaikuttaa muutamassa erittäin aktiivisessa bändissä - The Chantissa ja Hanging Gardenissa.

  • The Chant soittaa rock-musiikkia tyylitajulla ja heiltä on ilmestymässä 20.11.2015 uusi EP nimeltään Parallel. Suosittelen ennakkotilaamaan levyn


Nov 4, 2015

Iso kolmonen, kiitos - eli kolmas jakso! Tällä kertaa vieraana Inverse Recordsin Jaakko Tarvainen ja puheenaiheina on mm. musiikkibisnes, bänditoiminta Suomessa ja kaikki siihen liittyvä.

Inverse Records on Jyväskylässä sijaitseva julkaisutoimintaan, markkinointiin ja jakeluun keskittynyt firma, jolla tulee jo...


Oct 21, 2015

Toinen jakso! Vieraana Jussi Saarelma, jonka kanssa puhutaan vajaa 2 tuntia hänen bändistään Crib45:sta, Haraamosta, kauhuleffoista ja musasta.

Tsekkaa:
Crib45 - Into The Abyss
Haraamo